Reserveer een plekje
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Formulier en reservering methode nader bespreken
Misschien ben je zo’n hobbykok die thuis met plezier achter het fornuis staat, maar in het weekend graag buiten de deur wil genieten. Misschien ben je iemand die ‘pluk de dag’ tot levensmotto heeft verheven en ook gewoon door de week een eetgelegenheid opzoekt. Of misschien ben je niet zo van de planning. En besluit je een uur voor etenstijd dat het een mooie dag is om lekker in het zonnetje te genieten van een heerlijke maaltijd.
De Veldhoek ontvangt gasten in alle soorten en maten. Ze hebben wel duidelijk één ding gemeen: het zijn levensgenieters. Bourgondisch genieten. Dus geen liflafjes op het bord, maar (h)eerlijk eten in mooie, royale porties. Geen gerechten met moeilijke namen, maar ‘wat je leest, is wat je krijgt’.
Natuurlijk houden we rekening met al die prachtige seizoensproducten, dus onze menukaart wisselt drie keer per jaar: voorjaar/zomer, herfst en winter. En we maken zoveel mogelijk gebruik van mooie streekproducten. Wat NOOIT van de kaart verdwijnt, zijn de ‘Spareribs van John’. Overheerlijk en zo mals…. Loopt het water je al in (of uit) de mond?
Nieuwsgierig geworden?
Klik dan hieronder voor een blik op onze menukaart
De Veldhoek opent z’n deuren – behalve op dinsdag en woensdag – altijd om 10.00 uur. Hoe laat het de vorige avond ook is geworden… We willen namelijk tijdig aan de slag met de voorbereiding voor de lunch. Onze eetgelegenheid ligt aan een drukke weg en op de route van diverse fiets- en wandeltochten. Dat betekent soms dat onze gasten de tijd nemen om te genieten en soms dat anderen snel weer door moeten naar een volgende afspraak.
Hoe dan ook, onze lunchkaart biedt vele mogelijkheden voor een snelle lunch of uitgebreide tussen-de-middaghap. En onder normale omstandigheden heb je binnen 15 minuten een prachtig bord met eten voor je neus. Waar iedereen voor omrijdt, is John’s tomatensoep. Je blijft maar denken: “wat zit er toch in behalve tomaten?” Misschien, als je ‘m heel lief aankijkt, wil hij wel een tipje van de sluier oplichten. Maar, het hele recept kom je nooit te weten…
Werp hier een blik op onze lunchkaart
Iedereen kent het gevoel. Dat je teveel inkopen hebt gedaan en de koelkast uitpuilt van producten die tegen de houdbaarheidsdatum aan zitten. Of er misschien zelfs al iets overheen gaan… Wat doe je dan? Bij voorkeur gooi je niets weg, dus je probeert in de keuken iets te bereiden met zoveel mogelijk van dit soort producten. Wellicht is er ook nog iets overgebleven van de vorige dag en kan dat er ook nog bij. Dit alles kan een verrassend lekkere maaltijd opleveren.
Hetzelfde gevoel hebben we in de horeca natuurlijk in overtreffende trap omdat we in het groot inkopen. Aangezien De Veldhoek duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft staan, willen we de afvalstroom beperken. Reden om ‘Maandag Kliekjesdag’ in het leven te roepen. Dat betekent dat je goed en goedkoop uit eten kunt in ons streekrestaurant in Heino. En het leuke is dat je compleet wordt verrast met wat je op het bord krijgt. Dat is nog eens een mooi begin van de (werk)week.
Onze menukaart wisselt drie keer per jaar. Dus als je regelmatig op bezoek komt bij onze brasserie word je nog steeds verrast door een bijzonder gerecht uit het brein van John en Wilco. Toch denken we graag buiten onze grenzen. Ja, zelfs een beetje buiten onze culinaire comfortzone. De verrassing buiten de menukaart vind je terug in de Veldhoeker Special.
Dat is onze naam voor de Weekendspecial. Elk weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) staat er iets speciaals op de kaart. Een traditioneel gerecht op een andere manier klaargemaakt, een nieuwe culinaire sensatie of een streekproduct waarmee we iets leuks hebben gedaan. Elke woensdag maken we bekend wat de Veldhoeker Special voor het komend weekend wordt. Iedere keer anders, maar één ding blijft wel hetzelfde: het is een tongstrelende ervaring!
Misschien ben je zo’n hobbykok die thuis met plezier achter het fornuis staat, maar in het weekend graag buiten de deur wil genieten. Misschien ben je iemand die ‘pluk de dag’ tot levensmotto heeft verheven en ook gewoon door de week een eetgelegenheid opzoekt. Of misschien ben je niet zo van de planning. En besluit je een uur voor etenstijd dat het een mooie dag is om lekker in het zonnetje te genieten van een heerlijke maaltijd.
De Veldhoek ontvangt gasten in alle soorten en maten. Ze hebben wel duidelijk één ding gemeen: het zijn levensgenieters. Bourgondisch genieten. Dus geen liflafjes op het bord, maar (h)eerlijk eten in mooie, royale porties. Geen gerechten met moeilijke namen, maar ‘wat je leest, is wat je krijgt’.
Natuurlijk houden we rekening met al die prachtige seizoensproducten, dus onze menukaart wisselt drie keer per jaar: voorjaar/zomer, herfst en winter. En we maken zoveel mogelijk gebruik van mooie streekproducten. Wat NOOIT van de kaart verdwijnt, zijn de ‘Spareribs van John’. Overheerlijk en zo mals…. Loopt het water je al in (of uit) de mond?
Nieuwsgierig geworden?
Klik dan hieronder voor een blik op onze menukaart
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Formulier en reservering methode nader bespreken